Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nu tar även Skånetrafiken Swish

Från och med måndagen tar Skånetrafiken betalningar även via Swish. Foto: Skånetrafiken.

Även Skånetrafiken inför nu möjligheten att betala sin resa med Swish för de resenärer som använder Skånetrafikens app. Genom att införa Swish som betalsätt hoppas Skånetrafiken att det ska bli ännu lättare att resa med kollektivtrafiken. Swish har utvecklats till ett mycket vanligt betalsätt – bara i december gjordes över 73 miljoner betalningar med hjälp av Swish.

– Jag tror att Swish kommer att göra det ännu enklare att köpa våra biljetter. Kunder i alla åldrar är vana att använda Swish i olika sammanhang och har efterfrågat det länge, säger Pernilla Lyberg, chef försäljning och marknad på Skånetrafiken.

För att få tillgång till Swish behöver användaren uppdatera sin app till den senaste versionen.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)