Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sverigetaxi vann i Botkyrka

Fortsätter köra skolskjuts i Botkyrka. Foto: Cabonline.

Botkyrka kommun har valt att fram till februari 2024 ge Sverigetaxi med TaxiKurir som underleverantör uppdraget att köra kommunens skolskjutsar fram till och med februari 2024. Sverigetaxi har uppdraget även idag. Det nya avtalet kan förlängas upp till ytterligare två år.

– Vi är stolta och glada över att återigen få förnyat förtroendet att fortsatt få utveckla samarbetet med Botkyrka kommun. Skol- och omsorgsresorna är ett dagligt prov på punktlighet och service och driver oss framåt i vårt hållbarhets- och kvalitetsarbete, säger Magnus Klintbäck, vd för Cabonline Stockholm.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)