Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking Line öppnar underhållningen på Cinderella

Snart blir det åter uppträdanden och dans och avskaffat covidbevis på Viking Cinderella. Foto: Viking Line.

Rederiet Viking Line har beslutat att all verksamhet ombord på svenskflaggade nöjeskryssaren Viking Cinderella nu successivt ska återgå till normalläge. Bakgrunden är att regeringen och Folkhälsomyndigheten tidigare på torsdagen meddelade att pandemirestriktionerna upphör från och med den 9 februari. Viking Cinderella är ett populärt kryssningsfartyg för många bussföretags och bussresearrangörers kunder.

Viking Cinderella gästspelar just nu på Helsingforslinjen men kommer åter i normal trafik med Mariehamnskryssningar riktade till en svensk publik den 24 februari. Från och med samma datum behöver resenärerna inte längre visa upp covidpass för att kunna resa med Cinderella. Samtidigt återinförs också artistuppträdanden och dans ombord.

– Vi är oerhört glada över att återigen kunna erbjuda våra resenärer Cinderellakryssningar så som de är tänkta att upplevas. Det finns en uppdämd längtan efter konserter, dans och underhållning. Restriktionerna har inneburit begränsningar och naturligtvis även varit affärsmässigt mycket påfrestande. Nu ser vi fram emot en härlig vinter och vår ombord! säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien.

De avskaffade restriktionerna gäller för svenskflaggade Viking Cinderella. Rederiets övriga fartyg lyder under finska respektive estniska bestämmelser. Restriktionerna i Finland förväntas enligt landets regering avskaffas från mitten av februari.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)