Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking Line: Trygga resenärer under pandemin

Viking Lines nyaste fartyg Viking Glory. Foto: Viking Line.

Mer än 90 procent av Mer än 90 procent av de 4 500 personer som besvarat en enkät som Viking Line har gjort bland sina passagerare säger att de har upplevt Viking Lines passagerarenkät har upplevt sig varit trygga ombord under hela pandemitiden. Undersökningen, som inleddes våren 2020, visar också att det finns ett stort intresse för båtresor efter att coronarestriktionerna lättar.

Av de passagerare som besvarat enkäten upplevde 93 procent att det var tryggt att resa med Viking Line även under pandemitiden och att de gärna skulle åka på nytt. Mer än 90 procent av dem som svarat ansåg att resan motsvarade förväntningarna och var trygg.

Enkäten visar också på ett ökat intresse för båtresor inom en nära framtid. Ungefär var tionde uppskattade att de inom en nära framtid kommer att spendera mer pengar än tidigare på kryssningar och båtresor. Mer än 15 procent tror att de i framtiden kommer att åka på fler kryssningar än tidigare, medan bara 9 procent förutsåg att deras kryssningsiver kommer att minska.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)