Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Kraftig utökning av expressbusstrafik

Vy Bus4Yiu utökar nu sin trafik kraftigt. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Vy Bu4You utökar nu trafiken kraftigt. De släppta restriktionerna i Sverige och hävda inreserestriktioner till Norge och Danmark har enligt företaget skapat ett betydligt ökat resande. Nu släpper Vy Bus4You en utökad tidtabell som täcker avgångarna fram till sommaren.

– Vi kan se att allt fler vill boka med längre framförhållning igen. Det känns därför både bra och viktigt att vi nu har släppt alla vårens resor redan nu. Tidsperioden skiljer sig något för linjerna, men att vi kan presentera avgångar ända fram till slutet på maj eller en bit in på juni ser vi som väldigt positivt, säger Elvir Rascic, försäljningschef Vy Buss, kommersiella avdelning.

Att Vy Bus4You återigen kan schemalägga och presentera resor över en längre tid beror till stor del på att både Norge och Danmark numera har hävt sina respektive inreserestriktioner och att de båda grannländerna återigen välkomnar svenskar att resa fritt in i landet.

– Vi kunde se en tydlig effekt när Norge hävde sina inreserestriktioner då det både öppnar upp för att fler resenärer kan resa med oss samt att våra bussar fått en betydligt mer effektiv gränspassering. I veckan släppte Danmark sina återstående inreserestriktioner för svenska resenärer. Förhoppningsvis kommer vi se en lika positiv utveckling där, säger Elvir Rascic.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)