Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Världspremiär: Mercedes-Benz Tourrider

Mercedes-Benz debuterar nu med en turistbuss i USA.

Buss-TV och våra kollegor från norska Bussmagasinet, Magne Håheim och Tom Terjesejn, tar er nu med på en världspremiär. Vi beger oss till USA, till Kalifornien och till Long Beach och provkör Mercedes-Benz Tourrider.

Det är första gången som Mercedes-Benz lanserar en turistbuss på USA-marknaden och vi har tittat närmare på den. Och den är inte helt som en europeisk turistbuss… Och ni får också en chans att dra nytta av era kunskaper i engelska.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)