Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny webb ska visa Hybricons bredd

Hybricons vd Mårten Fuchs: Vi vill spela en viktig roll när tungtrafiken i Norden ska elektrifieras. Foto: Ulo Maasing.

Umeåföretaget Hybricon lanserar nu en ny webb, kombinerat med en satsning på sociala media, för att visa att företaget är mycket mer än en leverantör av elbussar. Företaget betonar sin långsiktiga strategi att ha en tydlig roll i omställningen mot elektrifiering i de nordiska länderna. Förutom laddinfrastruktur och elbussar erbjuder Hybricon konsulttjänster, service och eftermarknads-tjänster inom elektrifiering av tung trafik.

– Vi har under ett och ett halvt år arbetat med att tydliggöra vår affärsmodell, skapa ordning och reda, samt upprätta god kostnadskontroll. Hybricon har nu en stabilare grund, gedigen förmåga samt starka partners som möjliggör tillväxt på en extremt expansiv marknad. Nu är det dags att lägga fokus på att synliggöra vårt erbjudande, säger Mårten Fuchs, vd på Hybricon.

– Hybricon har mer än ett årtiondes erfarenhet av elektrifiering inom tung trafik. När vi började pratade väldigt få aktörer om elfordon. Men i dagens debatt är det något som många ser som en nödvändighet. Den nya hemsidan är en spegling av den förändringsresa som vi nu genomför. Hybricon kan och vill spela en viktig roll när tungtrafiken i Norden ska elektrifieras,

Förutom hybricon.se lanseras också hybriconservice.se. Hybricon Service utför service och reparation för tunga fordon i Västerbotten.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)