Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

David Lindquist lämnar Flexbuss

David Lindquist lämnar Flexbuss. Foto: Flexbuss.

David Lindquist lämnar på torsdagen Flexbuss Sverige som nyligen förvärvades av Go-Ahead Nordic. Martin Jacobson, idag CFO (ekonomichef) för Flexbuss tar över som tillförordnad vd.

– För mig känns det nu helt rätt att kliva av mitt uppdrag som vd i samband med att Go-Ahead tar över som ny ägare. I och med försäljningen ser jag det som ett naturligt avslut för mig att lämna över till våra nya ägare och ser samtidigt fram emot nya utmaningar. Jag känner mig idag väldigt stolt över det jag tillsammans med mina medarbetare, kunder och leverantörer har åstadkommit under min tid på Flexbuss, säger David Lindquist.

– David har tillsammans med kollegor utvecklat Flexbuss till vad det är idag, ett solitt, lönsamt företag med ett mycket gott renommé i branschen. Allt detta hade inte varit möjligt utan Davids stora engagemang och hårda arbete tillsammans med alla på Flexbuss och det är något som vi sätter stort värde på, säger Magnus Hedin, styrelseordförande.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)