Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussatsning när trafiken blir körig

Flexibelt: Vy Flygbussarna satsar när tågtrafik möts av stopp. Foto: Vy Flygbussarna.

Den kommande helgen, 4 – 6 juni, Storsatsar Vy Flygbussarna mellan Stockholm och Arlanda. Anledningen är att det då blir ordentligt körigt i trafiken, samtidigt som Stockholm Marathon avgörs. Samtidigt ska ett planerat spårarbete göras mellan Stockholms city och Arlanda flygplats.

Vy Flygbussarna kommer således utöka sin trafik på linjen Arlanda flygplats – Stockholm C (Cityterminalen) från och med lördagen den 4 juni till och med måndagen den 6 juni. Under den aktuella perioden kommer Vy Flygbussarna köra tät flygbusstrafik med avgångar upp till var 7:e minut större delen av helgen.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)