Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Återstart för ännu en flygbusslinje

Vy Flygbussarna återstartar ännu en linje. Foto: Vy Flygbussarna.

Vy Flygbussarna återstartar den 17 juni sin linje mellan Arlanda flygplats och Brommaplan i Stockholm. Linjen går via Kista och Sundbyberg i västra Storstockholm. I samband med covid-19-pandemin har linjen varit pausad en längre tid, men nu har flygresandet ökat så mycket att Vy Flygbussarna återstartar linjen.

Innan pandemin trafikerade Vy Flygbussarna Arlanda med tre linjer från Cityterminalen, Liljeholmen respektive Brommaplan.

–  Vi är glada och kunna meddela att vi börjar trafikera Brommaplanslinjen igen med start den 17 juni. Det är en linje som har efterfrågats av våra gäster. Det innebär att vi därmed är igång med samtliga av våra linjer till och från Arlanda flygplats. Behovet av flygbusstrafik har ökat successivt under våren och mycket tyder på att det kommer fortsätta öka i sommar, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss, kommersiella avdelning.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)