Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobinaföretag fortsätter i Danderyd och Täby

Samtrans Omsorgsresor får förlängt uppdrag i Danderyd. Foto: Samtrans.

Samtrans Omsorgsresor, som ingår i Nobinakoncernen, har fått förlängt uppdrag från Danderyds kommun. Avtalet innebär att Samtrans under ytterligare fyra år ska köra skol- och omsorgsresor i kommunen. Värdet på avtalet uppges till 57 miljoner kronor.

Samtrans har kört skol- och omsorgsresor i Danderyds kommun sedan 2018.

– Vi är glada över att Danderyd återigen väljer att ge oss detta förtroende och det känns kul att kunna ge resenärerna kontinuitet. Vi ser också fram emot att utveckla skol- och omsorgsresorna tillsammans med kommunen, bland annat med hjälp av nya digitala hjälpmedel som ska göra det enklare att få information om sina resor, säger Jana Odinsman, marknadschef för Samtrans Omsorgsresor och Nobina Care.

anderyd kommun och Täby kommun genomförde upphandlingen tillsammans. Anbudsgivaren hade möjlighet att lägga anbud på båda kommunerna eller bara den ena. Samtrans som också deltog i Täbys upphandling fick i början av juni även förnyat förtroendet av Täbys kommun.

Det nya avtalet träder i kraft den 2023-01-01 och löper fyra år framåt. Tilldelningen kan överklagas och avtal kan tecknas från och med 2022-07-08.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)