Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Premiär för Scania Fencer F6

Buss-TV presenterar Scania Fencer F6.

Den här gången ser vi närmare på en helt ny produkt från Scania, Scania Fencer F6. .Bussen kan levereras i en rad längder upp till femton meter och både i två- och treaxlig version. Det är en ”budgetbuss” som kan fås med flera olika alternativa drivlinor, likaså med antingen stel eller delad framaxel.

Våra kollegor från norska bussmagasinet, Magne Håheim och Tom Terjesen, har provkört den nya Scania Fencer F6 som nu introduceras på den norska marknaden. Åtminstone i nuläget planerar inte Scania att marknadsföra bussen i Sverige, men till syvende och sist avgörs det av marknadssituationen.

Här är Magne Håheim bakom ratten på Scania Fencer F6:

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)