Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Scania Irizar i6S på flytande biogas

Den här gången provkör vi Scania Irizar i6 som drivs med flytande biogas.

Den här gången tar vi er med på en provkörning med en helt unik buss – en Scania Irizar i6S som drivs med flytande biogas. Det är som vanligt Magne Håheim och Tom Terjesen från vår norska kollega bussmagasinet.no som har besökt Scania i Södertälje och rapporterar från provkörningen.

Den buss som Scania tillsammans med Irizar har byggt är 12,2 meter lång och 3,93 meter hög – men eftersom det är en första version kan man nog räkna med att den också kommer i en 15-metersversion så småningom.

Men nu – kolla videon nedan:

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)