Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tvärtom i Halland

Hallandstrafiken sänker priset på sina periodbiljetter med 25 procent månaden ut. Foto: Ulo Maasing.

Hallandstrafiken, som svarar för kollektivtrafiken i Halland, sänker priset på alla sina periodbiljetter från och med idag, måndag, och resten av månaden. Den som köper en periodbiljett under kampanjperioden får 25 procents rabatt på priset. ”När mycket annat blir dyrare gör vi tvärtom”, säger Hallandstrafiken.

– Vi ser att nästan allt blir dyrare i samhället. Det påverkar även oss, men det är också viktigt för oss att underlätta för hallänningarna att välja kollektivtrafiken. Vi har mål om att öka det hållbara resandet, och vi tror att den här kampanjen kan bidra till det. Speciellt nu när allt blir dyrare, säger Yasmine Möllerström Henstam kommunikationschef på Hallandstrafiken.

Erbjudandet om 25 procent rabatt gäller mellan den 17 till 30 oktober och gäller biljetterna 365 dagar, 30 dagar, 10×24 timmar och Fritidsbiljetten.

– Om man redan är kund hos oss och precis har köpt sin periodbiljett, så kan man fortfarande ta del av erbjudandet. Man kan välja att köpa sin nästa period och aktivera den senare, säger Yasmine Möllerström Henstam.

Biljetten behöver inte aktiveras direkt, utan man har 365 dagar på sig från köptillfället att aktivera biljetten.

Rabatten ges utöver övriga rabatter. Det innebär att den som har rätt till ungdoms- eller studentrabatt, får 25 procent rabatt på rabatterat pris. Rabatten gäller också endast för den del av resan som sker inom Halland. Den som reser utanför Halland får en lägre rabatt än 25 procent. Hur stor rabatten blir beror på hur stor del av resan som är i Halland och hur stor del som sker i angränsande län.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)