Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna bäst igen

Vy Flygbussarna toppar även i år ServiceScores återkommande mätning v företagen inom marktransporter. Foto: Ulo Maasing.

Vy Flygbussarna är bästa företag i kategorin Transporter på marken enligt ServiceScore som årligen mäter vilka företag som ger sina kunder bäst service utifrån kundernas förväntningar. Mätningarna har gjort uppehåll under pandemin, men den närmast föregående mätningen gjordes 2019 toppade Flygbussarna även då i sin kategori.

För nionde året har ServiceScore utsett de företag som är bäst på service. I årets upplaga där 22 branscher har mätts stod det klart att Vy flygbussarna hamnar på en förstaplats i kategorin “Transporter på marken”. I kategorin transporter på marken ingår bussföretagen, företag inom spårbunden trafik och kollektivtrafiken på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada för denna fina placering. På Vy flygbussarna är vi måna om att våra gäster ska känna sig nöjda med sin resa, det vill vi göra genom att erbjuda mycket hög service. Denna förstaplacering är ett fint kvitto på det fantastiska arbete våra förare utför varje dag, säger Zakaria Abna-Aissa, affärsområdesdirektör Vy Buss, kommersiella avdelning.

De två senaste åren, det vill säga 2020 samt 2021 har undersökningen varit pausad på grund av pandemin.

– Att vi efter tre utmanande år fortsatt tar en förstaplacering är en tydlig indikation på att vi lyckats bibehålla en mycket hög servicenivå trots de stora utmaningar som vi stått inför. Vi är glada att våra gäster fortfarande känner att vi prioriterar service, då det är av största vikt för oss, säger Zakaria Abna-Aissa.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)