Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Premiär för Busworld i Nordamerika

Buss-TV tar er med på mässan Busworlds nordamerikanska premiär.

Busworld, som numera hålls i Bryssel, är världens största bussmässa och återkommer efter pandemin i oktober. Men Busworld arrangerar också bussmässor över hela världen. Vi tar er med på Busworlds nordamerikanska premiär i Detroit, Michigan som ägde rum i dagarna.

Alla de stora busstillverkarna i USA var på plats för att visa sina nyaste produkter. På plats fanns naturligtvis också Magne Håheim och Tom Terjesen från vår norska kollega och namne. Här rapporterar de från premiärmässan:

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)