Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fortsätter i partsråd hos Arbetsförmedlingen

Caj Luoma, chef kompetensförsörjning på Transportföretagen. Foto: Transportföreetaen.

Caj Luoma, chef kompetens-försörjning på Transportföretagen, fortsätter som ledamot i Arbetsförmedlingens nationella partsråd. I Transportföretagen ingår Sveriges Bussföretag. Arbetsförmedlingens partsråd är ett rådgivande organ på nationell nivå i frågor som rör Arbetsförmedlingens verksamhet.

Partsrådet leds av Arbetsförmedlingens överdirektör som är utsedd av regeringen. I övrigt består partsrådet av representanter för arbetsgivare och arbetstagare.

– Olika typer av arbetsmarknadspolitiska åtgärder är viktiga för transportbranschens kompetensförsörjning. Därför är det viktigt för Transportföretagen att vi fortsätter vara representerade i partsrådet, kommenterar Caj Luoma.

Olika typer av arbetsmarknadspolitiska åtgärder är viktiga för transportbranschens kompetensförsörjning. Därför är det viktigt för Transportföretagen att vi fortsätter vara representerade i partsrådet, kommenterar Caj Luoma.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)