Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Chefsbyte på KE´s Bussar

Oskar Nelson Danevad, till vänster, tar över som chef för Nobinaägda KE´s Bussar. Foto: KE´s Bussar.

Nobinaägda KE´s Bussar byter chef. Oskar Nelson Danevad, tills nu affärsutvecklare i företaget, tar från och med idag, onsdag, över efter Magnus Elofsson som istället går in som senior rådgivare i företaget som han en gång ägde.

Nobina förvärvade KE´s Bussar 2021. Idag är företaget ett trafikområde inom Nobina men med ett eget varumärke. Förkortningen KE´s Bussar står för Karl Erik Elofsson Buss AB och startade verksamheten 1922. 1989 tog Magnus Elofsson över företaget.

KE´s Bussar har sin bas i Fjärås utanför Göteborg.

– KE´s är idag, både en del av Nobina och samtidigt ett eget varumärke med en egen identitet där vi tillsammans jobbar med våra respektive styrkor, från storskalighet och samlad kompetens till entreprenörskap och lokal förankring. Jag är därför glad över att få hälsa Oskar välkommen till sin nya roll och samtidigt fortsätta samarbetet med Magnus, säger Martin Pagrotsky, vd för Nobina Sverige.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)