Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd för Taxi Göteborg

Björn Falk, ny vd för Taxi Göteborg från den 1 juni. Foto: Privat.

Taxi Göteborg får den 1 juni ny vd. Då tar Björn Falk över ledningen för det anrika företaget. Björn Falk har en mångårig erfarenhet i företag som arbetar nära taxinäringen och den särskilda kollektivtrafiken.

– Taxi Göteborg har varit en del av stan i över 100 år och jag vill att vi ska nyttja vårt starka varumärke och höga kvalitet till att bli ännu starkare i framtiden. Det är ingen tvekan om att det finns många utmaningar – konkurrensen är stenhårt (och ibland inte alltid helt och hållet på lika villkor), kunderna ställer allt högre krav på oss och vi måste kunna förena detta med bättre lönsamhet för medlemmarna, skriver Falk själv på Linkedin.

– Jag har jobbat i närheten av taxi i mer än 20 år, så jag känner branschen, men det är naturligtvis en rejäl och spännande utmaning när jag nu snart ska ta mig an ledningen av Taxi Göteborg.

Björn Falk har en lång bakgrund inom anropsstyrd trafik och kollektivtrafik. Han har bland annat varit styrelseordförande i dåvarande Malmöhus Trafik, vd för Samres och för DRT Solutions.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)