Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Vi provkör nya Setra S 515 LE Hybrid

Vi provkör Setras nya lågentrébuss med lätthybrid.

När Setra mitt i sommaren presenterade sin nya lågentrébuss MultiClass 500 LE väckte det stor uppmärksamhet. Den här månaden rullar de första bussarna ut från fabriken. Men redan nu har våra norska kollegor Magne Håheim och Tom Terjesen gett sig ut på en provkörning med en av nykomlingarna.

MultiClass 500 LE kommer i såväl klass I- som klass II-utförande och i fyra längder, från 10,5 till 14,5 meter. De tvåaxliga versionerna kan också fås som lätthybrid. Och det är just en hybridbuss som kollegorna från norska bussmagasinet har provkört, Setra S 515 LE Hybrid.

Följ med på en provtur på tyska vägar.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)