Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler bussar och mer el i Kungälv

Foto: Eddie Löthman/Västtrafik.

I samband med Västtrafiks tidtabellsskifte den 17 juni får Kungälv elbussar på flera linjer och en hel del ändringar av linjenätet. Därmed fortsätter Västtrafik sin satsning på att elektrifiera all stadstrafik. Ändringarna görs i samband med starten för ett nytt trafikavtal.

Bland annat får tre linjer i Kungälv elbussar och delvis även högre turtäthet och linjedragning. Expresslinjen Marstrand Express ersätts av en ny linje som inte går in till Göteborg. Resenärer dit hänvisas till tåg eller andra expresslinjer från Kungälvs resecentrum. Även en del andra linjenändringar genomförs.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)