Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer sport för Bergkvarabuss

Jennie Glantz, sälj- och marknadschef Bergkvarabuss, David Måsegård, klubbchef Kalmar FF och Jörgen Ingvarsson, affärschef öst skolskjuts- och beställningstrafik Bergkvarabuss – framför Kalmar FF’s spelarbuss. Foto: Bergkvarabuss.

Vi kunde nyligen rapportera att Bergkvarabuss har tecknat avtal med Karslkrona Hockey om att sköta föreningens busstransporter. Nu är ytterligare ett liknande avtal på plats för bussföretaget – den här gången på Bergkvarabuss´ verkliga hemmaplan, Kalmar.

Bussföretaget har varit Kalmar FF:s partner för bussresor under många år och kommer så att vara även i år.

– Jag är glad att vårt samarbete fortsätter. Alla våra lag åker tryggt och säkert med Bergkvarabuss och vi gör både kortare resor och flerdagarsresor utomlands” säger David Måsegård, klubbchef för Kalmar FF.

Bergkvarabuss blir också guldsponsor till Kalmar FF.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)