Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis Sverige får ny kommersiell direktör

Rikard Guerrero, kommersiell direktör vid Keolis Sverige. Foto: Keolis.

Kollektivtrafik-företaget Keolis Sverige har utsett Rikard Guerrero till kommersiell direktör i företaget. Han har sedan september förra året varit tillförordnad på posten och även varit anbudschef på Keolis Sverige. Rikard Guerrero har arbetat inom Keolis sedan 2015.

I sin nya befattning vid Keolis Sverige kommer Rikard Guerrero att ansvara både för anbudsarbetet och contract management, vilket innebär ett samlat fokus på kundrelationer, kontraktsförvaltning och tillväxt.

– Rikard är en välkommen förstärkning till den svenska ledningsgruppen och jag är övertygad om att hans ledarskap och erfarenhet kommer att bidra till att stärka vår position på marknaden. Vi hälsar honom varmt välkommen till en ordinarie plats i vår ledningsgrupp, säger Mikael Wågberg, vd för Keolis Sverige.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)