Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Taxijätte petar vd

Cabonline låter vd:n gå. Foto: Cabonline.

Den nordiska taxijätten Cabonline, där bland andra TaxiKurir, Taxi Skåne, Taxi Väst, Umeå Taxi och Sverigetaxi ingår, har utsett en ny, tillförordnad vd. Samtidigt får den nuvarande vd:n Dag Kibsgaard-Petersen lämna Cabonline som har cirka 2 200 anslutna åkerier och 4 100 bilar i Sverige, Norge och Finland.

– Nu när Cabonline går in i en ny fas, är ägarna och styrelsen eniga om att det är dags för ett nytt ledarskap, säger Peter Viinapuu, styrelseordförande för Cabonline Group.

Ny tillförordnad vd är Charlotta Söderlund som nu är operativ chef i bolaget. Hon rekryterades till Cabonline Group 2017 och kommer att även i fortsättningen vara operativ chef och fördela ansvar och arbetsuppgifter inom den operativa delen av Cabonline.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)