Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis rekryterar ny säkerhetschef

Kenny Bunges, ny säkerhetschef hos Keolis. Foto: Keolis.

Till ny säkerhetschef hos buss- och spårtrafikoperatören Keolis Sverige har utsetts Kenny Bungss. Han har en flerårig erfarenhet av trygghets- och säkerhetsarbete i kollektivtrafiken och har även arbetat som polis. Han tillträder sin nya post under sommaren.

Tidigare var Kenny Bungess säkerhetsdirektör på VR Sverige AB (tidigare trygghetschef på Arriva Sverige AB). Han har även en lång karriör inom polismyndigheten bakom sig och har bland annat arbetat som utryckningspolis, områdespolis, utredare och kommunpolis.

– Vi är mycket glada över att välkomna Kenny till Keolis. Hans breda kompetens och starka engagemang för säkerhetsfrågor kommer att vara ovärderliga för att fortsätta utveckla vår säkerhetskultur och säkerställa trygga resor för våra resenärer och medarbetare, säger Mikael Wågberg, VD Keolis Sverige.

– Jag delar Keolis syn på att säkerheten kommer först och ser mycket fram mot att få vara en del i att utveckla Keolis säkerhetsarbete tillsammans med resten av medarbetarna, säger Kenny Bungss.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)