Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Åter regnbågsfärgat för Nobina

Nobinas buss i Prideparaden i Stockholm 2023. Foto: Ulo Maasing.

Att bussoperatören Nobina är busspartner till Sveriges största pridefestival har blivit en tradition som fortsätter även i år. Det är nionde året som Nobina är officiell busspartner till Stockholm Pride och deltar med budskapet Ride with Pride. Festivalens tema är i år ”Starkare Tillsammans”.

Nobinamedarbetare i prideparaden i Stockholm i fjol. Foto: Ulo Maasing.

I samarbete med Stockholm Pride kör Nobina bussar under hela veckan med volontärer, till och från åtaganden runtom i Stockholm. Tillsammans med Nobina Care och Samtrans deltar Nobina också i paraden den 3 augusti.

– Alla som reser med kollektivtrafiken och som jobbar hos oss ska känna sig trygga och stolta − oavsett vem du är. För oss på Nobina är rätten att vara vem man är, en självklarhet som gäller årets alla dagar, inte bara under Stockholm Pride. Där årets tema känns särskilt aktuellt både för samhället i stort och för kollektivtrafiken, säger Martin Pagrotsky, vd för Nobina Sverige.

– Det är en självklarhet för oss att delta i Pride, ett tillfälle som innebär lika mycket ett firande av kärleken som att stå upp för viktiga värderingar till samhällsviktiga frågor om mänskliga rättigheter, säger Thomas Nohre, vd för Nobina Care.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)