Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Berlin och Tyskland lyfter

Catarina Erceg, Visit Berlin och Iris Müller, chef för Tyska Turistbyrån i Stockholm gläds åt att svenskarnas intresse för Berlin och övriga Tyskland bara ökar och ökar.  Hör dem här i Bussradion. Foto: Ulo Maasing.

Som vi tidigare har rapporterat håller Berlin på att bli svenskarnas nya favoritresmål året runt. Svenskarna besöker den tyska huvudstaden mer än någonsin och stannar också allt längre. Totalt stod svenska besökare för 384 000 gästnätter i staden under förra året, en ökning med 23,7 procent.Men även i övrigt ökar resandet från Sverige till Tyskland. Bussradions Ulo Maasing har träffat Visit Berlins Catarina Erceg och Iris Müller från Tyska Turistbyrån i Stockholm för att höra mer om turismen till Berlin och övriga Tyskland.

 

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)