Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny resmässa ställs in

Det blir ingen ny resmässa på Kistamässan i Stockholm. Upplev Sverige ställs in. Foto: Holger Ellgaard/Creative Commons.

Den nya resmässan Upplev Sverige ställs in. Mässan skulle ha hållits den 26 – 28 april på Kistamässan i Stockholm, men utställarna har svikit. Därför har mässarrangören Arteis beslutat att med kort varsel ställa in mässan.

– Det är mycket tråkigt men nödvändigt beslut som vi behövde ta, säger Bo Magnusson, operativ chef på Artexis. Upplev Sverige ställs in på grund av det rådande konjunkturläget, vilket har medfört att tillströmningen inte varit tillräcklig i branschen. Därmed finns inte någon garanti för att vi som professionell arrangör kan säkerställa besökarnas förväntningar vad gäller bredd och kvalitet på mässan.

– Vi är fortsatt positiva till en mötesplats i Mälardalen för en rese- och upplevelsemässa. Och vi kommer att se över konceptet i samverkan med partners, för att komma tillbaka med en stärkt produkt, säger Bo Magnusson.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)