Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Klart med ny vd för Länstrafiken i Västerbotten

Harriet Söder har utnämnts till vd för Länstrafiken Västerbotten.

Styrelsen för Länstrafiken i Västerbotten utsåg på onsdagen Harriet Söder till ny vd för verksamheten. Hon har tidigare varit affärsutvecklingschef och tillförordnad vd. Harriet Söder efterträder Maria Höglander som tidigare i år utsågs till vd för Norrtåg.

Innan Harriet Söder började arbeta vid Länstrafiken arbetade hon hos Nordea och i Lycksele kommun.

– Vi har, efter att rekryteringsprocessen genomförts, hittat den kandidat som är mest lämpad för uppdraget och känner oss mycket nöjda med dagens beslut, säger Östen Eriksson, styrelseordförande i Länstrafiken i Västerbotten.

– Fokus ska för den nya ledningen nu ligga på att fortsätta utveckla kollektivtrafiken för att nå ett ökat kollektivt resande i Västerbotten, med alla de utmaningar det innebär. Vi vill önska Harriet varmt lycka till med sitt nya uppdrag.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)