Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussoffensiv under Almedalsveckan

Flygbussarna går under Almedalsveckan på Gotland till offensiv för bussen tillsammans med Bil Sweden, Scania och Volvo. Årets Almedalsvecka inleds på söndag och väntas sätta besöksrekord.

– Under Almedalsveckan, den 30 juni till 7 juli, sätter vi in extrabussar. Avgångstiderna kommer att anpassas till flygens ankomsttider för att resenärerna ska kunna ta sig till Visby centrum och Almedalen så snabbt som möjligt, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Extrabussarna har samma linjesträckning som den ordinarie Flygbussen Visby Airport – Östercentrum – Busstationen – Scandic Visby Hamnhotel – Hamnplan (Almedalen). Från Almedalen blir det två till tre avgångar varje timme mellan klockan 8 och 19.

– I år kör vi förutom vår egen rapsbuss, en laddhybrid från Volvo och en etanolbuss från Scania. Både Volvos och Scanias buss är stadsbussar som i normala fall går i trafik i Göteborg och Södertälje, säger Eva Tiséus.

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)