Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Henrik Dagnäs lämnar Skånetrafiken för Nobina

Henrik Dagnäs lämnar Skånetrafiken och blir marknadsdirektör i Nobinakoncernen. Foto: Ulo Maasing.

Henrik Dagnäs lämnar Skånetrafiken och blir marknadsdirektör i Nobinakoncernen. Foto: Ulo Maasing.

Skånetrafikens trafikdirektör Henrik Dagnäs lämnar sitt nuvarande arbete under hösten. Efter tre år som förvaltningschef och trafikdirektör för Skånetrafiken kommer Henrik Dagnäs att tillträda en befattning som marknadsdirektör inom Nobinakoncenen.

Därmed återvänder Dagnäs till det företag där han var verksam innan han tog över ledningen av Skånetrafiken.

– Mina år på Skånetrafiken har varit fantastiskt inspirerande och lärt mig mycket. Tillsammans med mina stolta medrabetare har vi lyckats modernisera verksamheten, fokusera på skåningarnas behov och ordna ekonomin, säger Henrik Dagnäs.

– Henrik Dagnäs har visat ett modernt ledarskap som fokuserar på resenärens behov och vikten av att varje enskild medarbetare betyder allt i en framgångsrik organisation. Skånetrafiken har utvecklats till en landsledande verksamhet som i framtiden kommer att fungera som ett föredöme för oss alla i Region Skåne, kommenterar regiondirektör Jonas Rastad.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)