Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hektisk april för engagerat bussfolk

Bryssel är målet för en studieresa för Sveriges Bussresearrangörer i april. Var Busstorget 2015 ska hållas veckan innan är änju okänt. Foto: Ulo Maasing.

Bryssel är målet för en studieresa för Sveriges Bussresearrangörer i april. Var Busstorget 2015 ska hållas veckan innan är änju okänt. Foto: Ulo Maasing.

April blir en hektisk månad för personer i bussbranschen som vill engagera sig i olika branscharrangemang. Sveriges Bussföretag arrangerar den 16 – 17 april Busstorget på ännu okänd plats och Sveriges Bussresearrangörer arrangerar en studieresa till Bryssel den 21 – 24 april.

Eftersom TUR-mässan i Göteborg ändrar karaktär från och med i år försvinner också Busstorget från mässan. Busstorget har varit en av mässans verkliga publikmagneter. Istället flyttar Sveriges Bussföretag som arrangerat Busstorget tillsammans med flera busstillverkare ut hela arrangemanget.

Organisationen utlovar ett ”fullspäckat event med visning av bussar, intressanta seminarier, olika utställare och middagsmingel”.  Arrangemanget äger rum den torsdag 16 april – fredag 17 april. Var Busstorget ska hålllas är däremot inte klart ännu.

Bara några dagar senare, tisdag 21 april – fredag 24 april arrangerar Sveriges Bussresearrangörer en studieresa till Bryssel. Syftet är, enligt organisationen, att ge medlemmarna en inblick i hur det går till i Bryssel samt möta EU-parlamentet, EU-kommissionen, den svenska EU-representationen, Svenskt Näringsliv och Volvo eller Scania.

Resan går med flyg från Stockholm och Göteborg och produceras med hjälp av Rese-Konsulterna.

Share Dela

Taggat som: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)