Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: Ny säkerhetsfilm från bussföretagen

Branschorganisationen Sveriges Bussföretag har tagit fram nytt material för säkerheten ombord på bussen, bland annat en animerad film.Sveriges Bussföretags säkerhetsfilm och tillhörande broschyr finns på svenska och engelska. Filmerna och broschyren är fria för användning för medlemmar i Sveriges Bussföretag. Materialet ersätter BRs tidigare ”Safety On Bus”. Filmen är ca 2,5 minuter lång:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kxieA8AAyUU]

Taggat som: , ,

1 kommentar »

  1. Käck och trevlig film..men ni har glömt att det är en människa som kör bussen och eftersom ni i Bussbranschen inte ser till att förarna får vettiga arbetstider så är det tveksamt om ert budskap om säkerhet är så säkert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)