Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussförare hade sex på stadsbussen han körde

Upphetsande busslinje. Bussen på bilden har dock inget samband med den händelse som skildras i artikeln, annat än att den trafikerar samma linje. Foto: Ulo MAasing.

Upphetsande busslinje. Bussen på bilden har dock inget samband med den händelse som skildras i artikeln, annat än att den trafikerar samma linje. Foto: Ulo Maasing.

En bussförare och dennes kvinnliga bekant trodde att de var ensamma ombord på stadsbussen i Lund sent på lördagskvällen. Under färden på linje 5 började de ha sex med varandra. Men de hade misstagit sig – bak i bussen satt en 23-årig kvinnlig passagerare kvar, skriver Aftonbladet.

Förarens kvinnliga bekanta gick fram till denne och föraren släckte belysningen i bussen.

Den kvinnliga passageraren säger till Aftonbladet att hon kunde se i backspegeln inne i bussen hur föraren förde in sin hand innanför kvinnans byxor och att paret sedan hade sex, allt medan föraren fortsatte att köra.

Den kvinnliga bekanta till föraren fortsatte enligt passageraren att stöna allt mer högljutt. Till slut tryckte passageraren på stoppknappen och skrek att hon skulle av när bussen närmade sig hennes hållplats. Då tände föraren belysningen och släppte av passageraren innan han körde vidare.

– Jag var äcklad och tänkte att det är nog inte första gången de gör det där. Det var riktigt obehagligt att sitta i en helt nedsläckt buss och bli tvingad att bli vittne till det som hände, säger passageraren till Aftonbladet.

Hon har också polisanmält händelsen, men polisen menar att omständigheterna ”är lite oklara”. Skånetrafiken säger till Aftonbladet att man kommer att kräva en utredning av Nettbuss Stadsbussarna, den operatör som kör stadsbussarna i Lund.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)