Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Indiska Busworld flyttar

Årets Busworld i Indien hölls i Mumbai. Nästa år flyttar mässan till Bangauru. Foto: Busworld.

Årets Busworld i Indien hölls i Mumbai. Nästa år flyttar mässan till Bangauru. Foto: Busworld.Busworld

Den stora bussmässan Busworld flyttar nästa år sin indiska upplaga från Mumbai till Bengaluru (Bangalore). Staden är huvudstad i den indiska delstaten Karnataka och både Volvo och Mercedes-Benz har bussproduktion där. Staden är också på väg att bli ,centrum för den stora indiska fordonsindustrin.

Busworld India äger rum i Bangalore Internationl Exhibition Centre den 10 – 12 november nästa år. Det blir då den sjunde upplagan av mässan som har sina rötter i den stora bussmässan i Kortrijk, Belgien.

Taggat som: , , , , , ,

Categorised in: Busworld, Internationellt

1 kommentar »

  1. hallå
    Scania har ju också en supermodern fabrik där man bygger både InterCity/Coach och stadsbussar i Bangalore. Och Scania är väl den ende inhemske producenten som har fordon som jan gå på lokalproducerat drivmedel som etanol, biogas och B100 biodiesel???
    Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)