Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Två nya bussar från Temsa

TemsaloggaDen turkiska busstillverkaren Temsa kommer att lansera två nya bussmodeller på mässan Busworld i Kortrijk, Belgien i oktober. En av nyheterna är en midibuss, MD7, med 33+1 platser. Hittills har Temsa varit tystlåten och endast lämnat sparsamma informationer om nyheterna på Busworld där Temsa ställer ut totalt sju bussar.

Förutom midibussen MD7 kommer man också att lansera sin modell Marathon i europeisk version. Maraton är en buss som har funnits i många år på marknaden i bland annat Egypten liksom Turkiet men som Temsa nu har tagit fram i en europaanpassad version.

Temsas bussar rullar nu i 64 länder.

De sju bussar som Temsa visar i Kortrijk är MD 9, HD 13, Maraton, MD 7, LD 13 SB, LF 12 och MD 9 LE.

Taggat som: , ,

Categorised in: Busworld, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)