Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Keolis får förlängt av Västtrafik

Keolis får förlängt av Västtrafik. Foto: Ulo Maasing.

Keolis får förlängt av Västtrafik. Foto: Ulo Maasing.

Bussoperatören Keolis får sitt avtal med Västtrafik förlängt när det gäller busstrafiken i Partille, Mölndal, Angered, Hisingen och expresslinjen Blå Express. Västtrafik har valt att utnyttja den option som finns i avtalen och förlänga de nuvarande avtalen med två år.

– Det har varit en positiv utveckling av busstrafiken med nöjdare resenärer och en stabil, tillförlitlig trafik. Förlängningen av avtalen gör att vi tillsammans med Västtrafik kan arbeta långsiktigt för att utveckla kollektivtrafiken i Göteborg, säger Stefan Gustavsson, affärsområdeschef Keolis Sverige.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)