Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricons styrelseordförande går

Foto: Hybricon.

Foto: Hybricon.

Den svenska elbusstillverkaren Hybricons styrelseordförande Ulf Hartman har på egen begäran lämnat företagets styrelse av personliga skäl. Det meddelar Hybricon i ett pressmeddelande. Ulf Hartman har varit styrelseledamot i Hybricon sedan bolagets noterades och ordförande från maj 2016.

Efter Ulf Hartmans utträde har styrelsen fyra ordinarie ledamöter och är fortsatt beslutsför. I samband med kallelsen till Hybricons årsstämma kommer valberedningen att presentera sitt förslag till styrelse för kommande period.

Styrelsen har utsett Torstein Bratvold till ordförande fram till årsstämman den 22 maj 2017. Styrelsen har också valt Åsa Ögren till Vice ordförande.

Torstein Bratvold har erfarenhet som styrelseordförande i bland annat Umebygdens Etableringscentrum AB, SHIFT Education AB, Västerbacken Etableringscentrum AB samt fem år som ordförande i Företagarna.

Åsa Ögrens bakgrund är bland annat styrelseordförande i Umeå Biotech Incubator AB, styrelseordförande i Chansen AB samt delägare och konsult i ESAM AB.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)