Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina samverkar om framtidens resor

Nobina Technology hjjälper regeringen. Foto: Nobina.

Nobina Technology hjjälper regeringen. Foto: Nobina.

Regeringen har utsett fem särskilda samverkansgrupper för att möta framtidsutmaningar som Sverige står inför. Bussoperatören Nobina är representerad i en av grupperna, Nästa generations resor och transporter.

Det är Nobinas dotterbolag Nobina Technologys chef Marcel Kroeze som har utsetts att ingå i gruppen som har till uppgift att bidra till innovativa lösningar för att möta Sveriges framtida utmaningar inom resor och transporter.

Gruppen ska verka för ett samhälle där transporterna används smartare och mer resurseffektivt.

– Det är glädjande att Nobinas innovationssatsningar uppmärksammas och att vår samlade kunskap används för att utveckla resandet till förmån för både den enskilde resenären och för samhället, säger Henrik Dagnäs, styrelseordförande på Nobina Technology.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)