Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Alla åsikter under ett paraply

Transportföretagen lanserade på måndagen en opinionssajt där de åtta ingående förbundens ståndpunkter presenteras.

Transportföretagen lanserade på måndagen en opinionssajt där de åtta ingående förbundens ståndpunkter presenteras.

Transportföretagen, där Sveriges Bussföretag är ett av åtta förbund, lanserar nu en gemensam opinionssajt som lanserade på måndagen, opinion.transportforetagen.se. Syftet är, uppger Transportföretagen, att samla åsikterna från samtliga förbund inom Transportföretagen under ett och samma paraply.

– Det primära syftet med den här satsningen är att vi vill bli mer relevanta i samhällsdebatten. Genom att samla våra åsikter inom samtliga transportslag på en och samma sajt skapar vi en tydligare kanal där målgruppen i större utsträckning än tidigare är just opinionsbildare och beslutsfattare. Vår förhoppning är att fylla sajten med högaktuella frågor och på så vis locka trafik till sidan, säger Transportföretagens kommunikationschef Mychèle Östman.

Organisationen uppger att sajten kommer lyfta fram senaste nytt och fyllas med allt från artiklar och filmer till bloggar och sociala medier. Främst kommer fokus ligga på att belysa nyheter inom branschfrågor men sajten kommer också att beröra arbetsgivarfrågor.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)