Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus börjar sälja SL-biljetter

Swebus börjar sälja SL-biljetter till Stockholmsresenärer. Foto: Swebus.

Swebus börjar sälja SL-biljetter till Stockholmsresenärer. Foto: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus börjar från och med torsdagen att sälja SL-biljetter till resenärer som reser till Stockholm. Det är SL:s 24- och 72-timmarsbiljetter som erbjuds expressbussresenärerna. Vid ankomsten till Stockholm kan resenären hämta ut sin SL-biljett direkt hos Swebus biljettkontor på Cityterminalen.

Swebus har sedan förra året ett liknande försäljningssamarbete med VL om lokaltrafikresor i Västerås, något som enligt Swebus har tagits emot positivt av resenärerna. Utöver det utvecklar Swebus linjenätet i samarbete med ett 15-tal svenska och internationella reseföretag, såsom MTR Express, Ybuss, Eurolines och NOR-WAY Bussekspress.

Det innebär också att man kör mindre trafik i egen regi.

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra resenärer att fortsätta resa kollektivt när de kommer fram till Stockholm, säger Christel Grip, presschef på Swebus. I och med att många som reser med oss är tillfälliga besökare på destinationen, så vi vill hjälpa dem att orientera sig i lokaltrafiken och att hitta biljetter.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)