Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Hybricon förhandlar med facket

Hybricons vd Fredrik Jonsson. Foto: Ulo Maasing.

Hybricons vd Fredrik Jonsson. Foto: Ulo Maasing.

Elbusstillverkaren Hybricon inleder förhandlingar med de fackliga organisationerna om möjligheterna att anpassa personalstyrkan  till rådande produktionsläge. Syftet är, enligt företagsledningen, att  säkra bolagets långsiktiga överlevnad och skapa uthållighet.

– Dagens besked är ett led i den omställning som påbörjades redan under sommaren 2016. Det följer vår långsiktiga plan, samt är i linje med de avsikter vi kommunicerat i vår senaste kvartalsrapport, kommenterar Fredrik Jonsson vd för Hybricon Bus System AB.

Hybricon uppger att under första delen av 2017 kommer företagets fokus ligga på försäljning, produkt- och kvalitetsutveckling, samt service- och eftermarknad. Förhandlingarna med facket berör i första hand administration och produktionspersonal.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)