Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny busschef i Värmland

Markus Bergman, ny trafikchef buss hos Värmlandstrafik.

Markus Bergman, ny trafikchef buss hos Värmlandstrafik.

Värmlandstrafik har utsett en ny trafikchef buss. Det är Markus Bergman, 40,som efterträder Sören Ohlsson som har varit hos Värmlandstrafik sedan 1995. Bergman är idag chef för Värmlandstrafiks skoltrafik.

Markus Bergman tillträder tjänsten formellt den 1 maj. Sören Ohlsson går i pension 30 juni.

Sören Ohlsson började på Värmlandstrafik som skolskjutsplanerare 1 april 1995 och har varit busschef sedan 2000. Parallellt med dessa jobb hade han även dataansvaret på företaget under några år i slutet av 90-talet och i början av 2000-talet. Bergman är idag chef för Värmlandstrafiks skoltrafik. Skoltrafiken och linjetrafiken kommer båda att sortera under Bergman i fortsättningen.

Markus Bergman kom till Värmlandstrafik 1997 och har senast varit verksam som skoltrafikchef sedan 2012.

Tidigare arbetade han som kvalitetssamordnare, stationschef på busstationen, systemansvarig och han har även varit verksam på marknads- och informationsavdelningen samt arbetat som dirigerare inom dåvarande Samåk.
Bergman började som trafikupplysare i Munkfors 1997.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)