Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Två för en i sommar i Örebro län

Kollektivtrafiken i Örebro län: Två månader tillpriset av en i sommar. Foto: Länstrafiken Örebro.

Kollektivtrafiken i Örebro län: Två månader tillpriset av en i sommar. Foto: Länstrafiken Örebro.

Resenärer med Länstrafiken Örebro kommer i sommar att kunna resa under två månader men bara betala för en månad med den Sommarbiljett som Länstrafiken inför i år. Sommarbiljetten är en biljett som ger rätt till resor med buss och tåg i hela länet under en begränsad tid.

Biljettypen kommer att gälla från och den 12 juni, och därefter vara giltig till och med den 21 augusti. Biljetten kommer främst att finnas tillgänglig i Länstrafikens app, men det kommer också att vara möjligt att ladda Resekortet med biljetten.

Ungdomar får betala 680 kronor för en sommarbiljett, vuxna 1 365 kronor.

– Vår förhoppning är att sommarbiljetten ska användas av till exempel ungdomar som pendlar till och från ett sommarjobb, säger Mats Gunnarsson (MP), ordförande i nämnden för samhällsbyggnad i Region Örebro län.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)