Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sista mötet för Anna och Ulrika

Samtalsserien Anna och Ulrika möter avslutas nu med att de själva får svara på frågor. Foto: Ulo Maasing.

Samtalsserien Anna och Ulrika möter avslutas nu med att de själva får svara på frågor. Foto: Ulo Maasing.

Nu är det dags för det sista samtalet i vår serie Anna & Ulrika möter – men den här gången är det de båda damerna som intervjuas då chefredaktör Ulo Maasing möter Sveriges Bussföretags båda vice VD:ar Anna Grönlund och Ulrika Egervall. Mötet sker i sista sekund – den tredje april lämnade Ulrika Egervall tjänsten som förhandlingschef och vice VD på Sveriges Bussföretag. Hon efterträds på den posten av Annika Nordin.

I det sista mötet med Anna & Ulrika får du som tittare ta del av deras tankar och erfarenheter kring alla de möten de haft i samtalsserien, vilka framtida utmaningar de ser för den svenska bussbranschen och vad de tycker om förbundets medlemsföretag. Och så passar Ulrika på att säga hej då!

Och för er som undrar: en ny, än så länge hemlig samtalsserie inleds senare i år!

Film, redigering och animation: Axel Grönlund.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)