Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny expressbuss Vadstena – Motala – Stockholm

Swebus startar den 17 maj en ny linje från Vadstena via Motala, Linköping, Nyköping, Liljeholmen till Stockholm. Foto: Swebus.

Swebus startar den 17 maj en ny linje från Vadstena via Motala, Linköping, Nyköping, Liljeholmen till Stockholm. Foto: Swebus.

Expressbussoperatören Swebus startar den 17 maj en ny busslinje från Vadstena via Motala och Linköping till Stockholm. Linjen kommer att trafikeras dagligen med en förmiddagsavgång från Vadstena och en kvällsretur från Stockholm.

Den nya busslinjen innebär även att Swebus ökar antalet turer mellan Stockholm och Nyköping till totalt 11-15 turer varje dag. Samtidigt blir Liljeholmen i sydöstra Stockholm en ny hållplats på Swebus linjekarta.

Den nya busslinjen avgår mellan Vadstena och Stockholm och gör stopp på vägen i Motala, Linköping, Nyköping och Liljeholmen. Bussarna avgår måndag till söndag klockan 09.00 från Vadstena respektive klockan 09.15 från Motala. På kvällen avgår bussarna tillbaka från Stockholm klockan 19.00.

– Det känns fantastiskt kul att börja trafikera Vadstena – Stockholm, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

– Vi har kört denna sträckan tidigare med begränsad trafik och som upphörde för ett par år sedan på grund av för få resenärer. Nu har vi en bättre produkt med dagliga turer anpassade för både arbetspendlare och fritidsresenärer.

Taggat som: , , , , , , ,

1 kommentar »

  1. Hej,

    Så oklar hemsida!
    Var hittar jag bokningen för biljetterna?

    Hälsningar
    evahelena@ownit.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)