Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jonas Bjelfvenstam permanentad på Transportstyrelsen

Jonas Bjelfvenstam, nu förordnad som ordinarie generaldirektör för Transportstyrelsen.

Jonas Bjelfvenstam, nu förordnad som ordinarie generaldirektör för Transportstyrelsen.

Regeringen utsåg på torsdagen Jonas Bjelfvenstam till ordinarie generaldirektör på Transportstyrelsen. Den 19 anuari i år utsågs han till tillförordnad generaldirektör på myndigheten sedan den tidigare generaldirektören Maria Ågren fått gå sedan hon och regeringen inte kommit överens.

– Det är fantastiskt roligt att få fortsätta att arbeta i Transportstyrelsen. Jag har uppskattat alla spännande arbetsområden, kämpat med både stora och små utmaningar och framför allt slagits av det engagemang och den kompetens som finns hos medarbetarna. Nu vill jag snabbt besöka samtliga verksamhetsorter för att lära mig mer om våra arbetsområden och samtala med medarbetarna om hur Transportstyrelsen ska fortsätta att utvecklas till en modern och framtidsinriktad myndighet, säger Jonas Bjelfvenstam.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)