Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sommarrekord i Halland

Hallandstrafikens försäljning av sommarkort slår nytt rekord. Foto: Ulo Maasing.

Hallandstrafikens försäljning av sommarkort slår nytt rekord. Foto: Ulo Maasing.

Hallandstrafikens sommarkort har redan nu satt nytt rekord i försäljning. Förra sommaren såldes totalt 11 878 sommarkort, en ökning med nästan 30 procent jämfört med året innan. redan nu har årets försäljning slagit fjolårsrekordet med nästan 1000 sålda sommarkort.

Med Sommarkortet reser man hur mycket man vill i Halland under perioden 15 juni till 15 augusti för endast 650 kr. Kortet gäller på alla bussar i Halland (inklusive Västtrafiks bussar i Kungsbacka kommun) samt Öresundståg, Pågatåg, Krösatågen och Västtågen inom Halland.

– Det är fantastiskt roligt att så många tar chansen att resa kollektivt med Sommarkortet. Vår förhoppning är naturligtvis att de som reser med Sommarkortet upptäcker hur enkelt det är att ta sig till olika platser inom Halland eller att pendla med kollektivtrafiken och fortsätter att resa med oss efter sommaren, säger Yasmine Möllerström Henstam kommunikations- och marknadschef på Hallandstrafiken.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)