Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nästan bara nöjda resenärer i Skövde

98 procent av bussresenärerna i skövde är nöjda eller mycket nöjda med sin senaste resa. Foto: Thomas Harrysson.

De som inte är nöjda med sin senaste bussresa i Skövde är få. Mycket få. I de ombordundersökningar som genomfördes av Västtrafik 2017 i Skövde stadstrafik uppgav 98 procent av de tillfrågade uppgav att de är nöjda eller mycket nöjda med sin senaste resa.

2017 genomförde Västtrafik sammanlagt 1200 intervjuer i Skövde Stadstrafik och på linje 1 Express.

I Skövde stadstrafik var uppgav 98 procent att de var nöjda med senaste resan, en ökning från 2016 då siffran var 97 procent. På Linje 1 Express som kör mellan Skövde, Lidköping och Trollhättan ligger siffran på 95 procent, vilket är samma nivå som tidigare år.

I Skövde stadstrafik svarade 95 procent av resenärerna att föraren körde bekvämt. På linje 1 Express var siffran 97 procent. En bidragande faktor kan vara projektet Den Gröna Resan där förarna utbildas i ett mjukare och effektivare körsätt.

– Allt fler av våra förare kör grönt och målet är att alla ska göra det. Vi arbetar för att samtliga resenärer ska vara nöjda med sin resa, säger André Sellén trafikchef på Nobina som kör trafiken på uppdrag av Västtrafik.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)