Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nettbuss fördubblar mellan Örebro och Karlstad

Nettbuss Bus4You utökar till Arlanda och fördubblar mellan Karlstad och Örebro. Bild: Nettbuss.

Expressbussföretaget Nettbuss Travel, där Bus4You ingår, fördubblar sin trafik mellan Örebro och Karlstad till 16 turer om dagen i vardera riktningen. Samtidigt ökar man antalet förbindelser mellan Örebro och Arlanda flygplats.

För drygt ett år sedan investerade företaget närmare 20 miljoner kronor i fyra nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro. Då fördubblades antalet turer mellan Örebro och Arlanda. Nu investerar bussbolaget ytterligare 20 miljoner i fyra nya bussar och denna gång innebär det ett fördubblat antal turer till Karlstad.

– Från dag ett har vi haft en hög efterfrågan från örebroarna att kunna resa prisvärt och smidigt till och från Västerås, Arlanda flygplats och Karlstad, utan att behöva tumma på kvalitet och komfort. Framför allt ser vi att Arlandalinjen varit populär och den får nu tre nya avgångar per dag till Arlanda flygplats och antalet avgångar till Karlstad fördubblas, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss Travel.

Utökningen innebär att företaget kör 16 turer om dagen i vardera riktningen mellan Karlstad och Örebro samt 18 turer om dagen i vardera riktningen mellan Örebro och Arlanda.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)